Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Van Mierlo Academie Weekend 2018: Sociaal-liberalisme en de wereld

Zaterdag 24 en zondag 25 november in Soesterberg

Op zoek naar inhoudelijke verdieping en intellectuele uitdaging? Kom naar het Van Mierlo Academie Weekend van de Mr. Hans van Mierlo Stichting op zaterdag 24 en zondag 25 november 2018.

Dit najaar krijgen deelnemers de kans om zich twee dagen te verdiepen in het sociaal-liberalisme, via inspirerende workshops en lezingen van onder andere Matthew Steinglass (journalist bij The Economist), prof. Dr. Annelien de Dijn (Universiteit Utrecht) en… een mystery guest.

In het prachtige Kontakt der Kontinenten-hotel in Soesterberg word je meegenomen langs de grondslagen en geschiedenis van het sociaal-liberalisme, en de toepassingen van dit gedachtegoed op actuele, internationale vraagstukken zoals migratie en internationale veiligheid.

Meld je vóór 15 september aan via de website van de Mr. Hans van Mierlostichrting met een CV en korte motivatie (max. 350 woorden).

Op basis van je CV en motivatie zullen wij een selectie maken van alle inzendingen. Uiterlijk 22 september hoor je van ons, of je kunt deelnemen aan het Van Mierlo Academie Weekend.

Deelnemersbijdrage, incl. overnachting, ontbijt, 2x lunch, diner en goodiebag: €109,-.

24 november - 25 november

Hele dag

Kontakt der Kontinenten-hotel
Soesterberg