Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Trainingsdag kandidaat-raadsleden Oost Nederland

Vrijdag, 15 december 2017 in Arnhem

In het hele land organiseert D66 trainingsdagen voor kandidaat-raadsleden. Dit is de trainingsdag voorde regio Oost Nederland.

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Om de lijsttrekker en kandidaat-raadsleden van uw afdeling goed voor te bereiden op de  campagne en de aankomende periode bieden we dit najaar landelijke trainingsdagen. Dit najaar bieden we verschillende trainingen aan voor de lijsttrekker en kandidaat-raadsleden.

Meer informatie over deze trainingen is beschikbaar via het bestuur van de afdeling of neem contact op met opleidingen@d66.nl.

15 december

Hele dag

n.t.b.

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48