Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Pizza & Politics – Rob Jetten in Groningen

Zondag, 18 november 2018 in Groningen

Op zondagavond 18 november gaat D66-fractievoorzitter Rob Jetten met jullie in gesprek over het klimaat. Dit onder het genot van een biertje en een stuk pizza.

D66 heeft sinds een maand een gloednieuwe fractievoorzitter: de 31-jarige Rob Jetten. Tijdens Pizza & Politics op studentenvereniging Dizkartes is het tijd om hem het hemd van het lijf te vragen!

Rob Jetten zal eerst zelf vertellen over de grootste uitdaging van dit moment: het aanpakken van de dreigende klimaatramp. Wat doet hij hier zelf aan? En welke stappen worden er in politiek Den Haag gezet?

Pizza & Politics

Onder het genot van een biertje en een stuk pizza kan je hem vervolgens álles vragen: Hoe is het om fractievoorzitter te zijn? Hoe was zijn eigen studententijd? Hoe is de sfeer in politiek Den Haag? En wat gaat D66 nu echt dóen aan de klimaatramp die voor de deur staat?

De Groningse D66-lijsttrekker Paul de Rook leidt het gesprek. Op woensdag 21 november kiest Groningen een nieuwe gemeenteraad. Hoe zorgt D66 in Groningen voor een groene toekomst? En hoe zorgen we voor voldoende woningen voor studenten? Er is meer dan genoeg ruimte om óók die vragen te stellen.

Meld je vrijblijvend aan

Aanmelden is niet verplicht. We sturen je voorafgaand en achteraf een e-mail over het evenement.

18 november

17:45 uur

Studentenvereniging Dizkartes
Peperstraat 21
9711 PC, Groningen