Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Pensioenakkoordbijeenkomst

Woensdag, 26 juni 2019 in Den Haag

Het is onze minister Wouter Koolmees gelukt om een pensioenakkoord te sluiten. Dat is een belangrijke doorbraak na bijna tien jaar denken, praten en onderhandelen over onze pensioenen. Daarover gaan we graag met je in gesprek.

Het verouderde pensioenstelsel wordt met dit nieuwe akkoord voorbereid op de toekomst. Dankzij deze afspraken heeft iedereen de kans op een veel beter pensioen. Het is persoonlijker én je krijgt meer keuzevrijheid. Door samen te werken krijgen we echte verandering voor elkaar!

Tijdens onze pensioenakkoordbijeenkomst gaan onze minister Wouter Koolmees, fractievoorzitter Rob Jetten en Tweede Kamerlid en pensioenspecialist Steven van Weyenberg met jou in gesprek.

 

26 juni

20:00 uur (inloop 19:30 uur)

Dudok Den Haag
Hofweg 1A
2511 AA Den Haag

Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48