Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Open Monumentendag

Zondag, 15 september 2019 in Den Haag

Op Open Monumentendag opent het verenigingshuis van D66 haar deuren. Neem een kijkje in ons nieuwe, maar monumentale, pand en maak kennis met D66!

Onze deuren staan open vanaf 10:00 uur in de ochtend en sluiten rond 16:00 uur. Onze medewerkers leiden je graag rond en gaan met je in gesprek. Ondertussen staan hapjes en drankjes klaar.

Tot zondag 15 september!

Wil je bijdragen aan een duurzamer verenigingshuis? Doneer dan voor het plaatsen van zonnepanelen op ons dak. Zo maken we ons verenigingshuis klaar voor de toekomst. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

15 september

10:00 uur

Landelijk Bureau D66
Lange Houtstraat 11
2511 CV Den Haag

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48