Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Kandidatenpresentatie Europees Parlement in Amsterdam

Woensdag, 16 januari 2019 in Amsterdam

Op de advieslijst voor de Europese Parlementsverkiezingen staan 23 ijzersterke D66-kandidaten. Je kunt ze ontmoeten bij een van de kandidatenpresentaties in het land. Op 16 januari kun je hen ontmoeten in Amsterdam.

Presentatie-avond in Amsterdam

Op woensdagavond 16 januari organiseert het Landelijk Bureau van D66 in samenwerking met de afdeling Amsterdam een presentatie-avond voor de kandidaten van het lijstadvies voor het Europees Parlement en de lijstduwers.

Tijdens deze avond krijgen zij de gelegenheid om zich te presenteren aan D66-leden en kunnen leden de kandidaten het hemd van het lijf vragen tijdens de speeddates.

Veel diversiteit en talent

Op de lijst staan veel talentvolle kandidaten met een groot potentieel. De lijst is een mix van klimaatkampioenen, ondernemers en digitale toppers. Van energieke vrouwen en mannen. Van idealisten en aanpakkers. Van mensen die leven in moderne en traditionele families. Samen gaan zij voor onze toekomst in Europa. 

De Lijstadviescommissie is tot dit advies gekomen op basis van persoonlijke kwaliteiten, profiel en ontwikkelingspotentieel. De commissie heeft nadrukkelijk gezocht naar een gezonde mix van zeer verschillende Democraten. Meer over de manier waarop dit advies tot stand is gekomen kun je lezen op onze website.

Interne verkiezingen

Leden van D66 kunnen van 10 januari 2019 tot en met 21 januari, 12:00 hun stem over het lijstadvies uitbrengen.

16 januari

20:00 uur (inloop 19:30 uur)

Cinetol
Tolstraat 182
1074 VM Amsterdam

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48