Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Kandidatenpresentatie Eerste Kamer in Utrecht

Maandag, 21 januari 2019 in Utrecht

Op de advieslijst voor de Eerste Kamer staan sterke D66-kandidaten. Je kunt hen ontmoeten bij deze kandidatenpresentaties in Utrecht op 21 januari 2019.

Presentatieavond in Utrecht

Op maandagavond 21 januari organiseert het Landelijk Bureau van D66 in samenwerking met de afdeling Utrecht een presentatie-avond voor de kandidaten van het lijstadvies voor de Eerste Kamer

Interne verkiezingen

Als lid kun je stemmen over de uiteindelijke volgorde van de lijst. Op 24 januari ontvang je als lid van D66 een mail voor de e-voting. De e-voting sluit op 5 februari. Daarna maken we de definitieve samenstelling van de lijst bekend.

 

 

21 januari

20:00 uur

De Boothstraat
Boothstraat 7
3512 BT Utrecht

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48