Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Introductiebijeenkomst Nieuwe Leden

Vrijdag, 20 september 2019 in Den Haag

Kom naar onze introductiebijeenkomst voor nieuwe leden en ledenmiddag vrijzinnigheid in de Tweede Kamer met onder andere Tweede Kamerlid Vera Bergkamp. Maak kennis met andere D66’ers, praat mee en bekijk ons parlement!

Je bent van harte welkom op onze (nieuwe) ledenmiddag in de Tweede Kamer. Dit is een mooie kans om andere D66’ers te leren kennen en in gesprek te gaan. Tijdens deze bijeenkomsten staan leden van het landelijk bestuur en de Tweede Kamer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zowel in de zaal als met een drankje in de hand kun je al je vragen stellen.
 Na het introductieprogramma is er een thema-bijeenkomst over onze vrijzinnige agenda.

Bijeenkomst vrijzinnige agenda

Er is nog veel te doen! Als meest vooruitstrevende partij blijven we ons zoals altijd inzetten om vrijheid voor mensen te vergroten. We blijven bijvoorbeeld stappen zetten voor het moderniseren van het familierecht en de medisch-ethische agenda. Dat kunnen we alleen door jouw steun, ideeën en ervaringen op deze thema’s. Het is belangrijk om hierover met elkaar van gedachten te blijven wisselen en elkaar op dit thema te ontmoeten.

Kom daarom langs bij onze themamiddag vrijzinnigheid op vrijdag 20 september in het gebouw van de Tweede Kamer. Samen met onder andere Tweede Kamerlid Vera Bergkamp. Leer andere D66’ers kennen die geïnteresseerd zijn in vrijzinnige onderwerpen. Denk en praat mee. Het belooft een mooie middag te worden waarin we vooruitkijken naar de toekomst!

Programma

Tijdens de middag is er een beperkt aantal plaatsen. Dus meld je snel aan. Aanmelden is ook in verband met de beveiliging van de Tweede Kamer vereist. Vergeet geen legitimatiebewijs mee te nemen om toegang te krijgen tot het gebouw van de Tweede Kamer.

Aanmelden

Als je je aanmeldt voor deze bijeenkomst ben je ook aangemeld voor de ledenbijeenkomst vrijzinnigheid na het introductiemoment.

  • Je naam hebben we nodig voor de bezoekersregistratie in de Tweede Kamer. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.
  • Je e-mailadres gebruiken we om je op de hoogte te houden over dit evenement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

20 september

14:00 uur

Tweede Kamer der Staten-Generaal
Lange Poten 4
Den Haag

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48