Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Europatour | Voor de toekomst van Europa: van Brussel naar Rotterdam en weer terug

Zaterdag, 24 november 2018 in Rotterdam

De thema-afdeling Europa organiseert samen met de afdeling Rotterdam een bijeenkomst in het kader van de D66 Europatour tijdens het Stadscongres in Rotterdam.

De thema-afdeling Europa organiseert samen met de afdeling Rotterdam tijdens het stadscongres Rotterdam een bijeenkomst over sociaal Europa in het kader van de Europatournee, met Robert Farla. Tijdens de bijeenkomst staat Europa prominent op de agenda. In de bijeenkomsten wordt gesproken over Europese ontwikkelingen, dilemma’s, bedreigingen en kansen. De bijeenkomst heeft als doel Europa dichterbij te brengen, het Europacongres waarmee de tournee eindigt eind januari in Brussel onder de aandacht te brengen en input voor dit congres en de toekomst van Europa in bredere zin op te halen.

24 november

14.15-16.00 (start stadscongres 10.00-17.00)

SuGu Warehouse
Galileistraat 15
Rotterdam