Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Europatour | Voor de toekomst van Europa: van Brussel naar Delft en weer terug

Zaterdag, 15 december 2018 in Delft

De thema-afdeling Europa organiseert samen met de afdeling Delft een bijeenkomst in het kader van de D66 Europatour.

De thema-afdeling Europa organiseert samen met de afdeling Delft een bijeenkomst over Europa in het kader van de Europatour, met Jessica van Eijs over Innovatie. Tijdens de bijeenkomst staat Europa prominent op de agenda. In de bijeenkomsten wordt gesproken over Europese ontwikkelingen, dilemma’s, bedreigingen en kansen. De bijeenkomst heeft als doel Europa dichterbij te brengen, het Europacongres waarmee de tournee eindigt eind januari in Brussel onder de aandacht te brengen en input voor dit congres en de toekomst van Europa in bredere zin op te halen.

15 december

16:00 uur

Café de Ruif
Kerkstraat 22-24
2611 GX Delft

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid