Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D66 Day of the Middle East 2018: Stories of the Unusual Suspects

Zaterdag, 15 september 2018 in Utrecht

Op zaterdag 15 september is de D66 Day of the Middle East in Utrecht. Tijdens de zesde editie van het jaarlijkste evenement staat het vergeten verhaal van het Midden-Oosten centraal.

De zesde editie van de D66 Day of the Middle East staat in het teken van de vergeten verhalen van het Midden-Oosten. Over minderheden die strijden voor emancipatie, over de vergeten conflicten en over het menselijke perspectief dat vaak buiten beschouwing wordt gelaten bij verslaggeving over geopolitiek. Deze verhalen worden verteld door experts van en uit de regio: academici, journalisten, ondernemers en politici. Hun bijdrage zorgt voor een breder perspectief over de ontwikkelingen in de regio en draagt bij aan het bewustzijn dat het Midden-Oosten meer is dan alleen krantenkoppen.

Kom op 15 september 2018 naar het Paushuize in Utrecht!

Meer informatie over het evenement kun je vinden op de website van D66 Internationaal.

Je kunt je ticket hier aanschaffen.

15 september

10:00 uur

Paushuize Utrecht
Kromme Nieuwegracht 49
3512 HE Utrecht