Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Congres 107

Zaterdag, 3 maart 2018 in Rotterdam

Op zaterdag 3 maart 2018 vindt het voorjaarscongres van D66 plaats in de De Doelen in Rotterdam. U bent van harte uitgenodigd!

Op 21 maart zijn er Gemeenteraadsverkiezingen. Op het voorjaarscongres op 3 maart staan stemmingen over diverse functies in de vereniging en onder andere de gemeenteraadsverkiezingen centraal.

Het belooft een mooi congres te worden. U kunt stemmen op kandidaten voor diverse functies in de vereniging en er worden uiteraard verschillende moties behandeld. Bart Somers, burgemeester van Mechelen, Vlaams parlementslid en Fractievoorzitter van de Open Vld, spreekt in de ochtend op ons congres. Ook de voorzitter van de JD, leden van de Eerste Kamer en een aantal van onze bewindspersonen staan op het programma. Natuurlijk sluit Alexander Pechtold het congres af. Naast dit plenaire programma organiseren we tal van interessante deelsessies en zijn er culturele verrassingen.

Via congres.d66.nl houden we u op de hoogte over het congres.

3 maart

Hele dag

De Doelen
Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam (hoofdingang de Doelen)