Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Nieuwjaarsborrel & campagneaftrap in Amersfoort

Zondag 13 januari 2019 in Amersfoort

De nieuwjaarsreceptie van D66 Midden-Nederland wordt gecombineerd met de landelijke nieuwjaarsborrel en de aftrap van de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart 2019!

Kom bijpraten of kennismaken met de lijsttrekkers uit alle provincies, fractievoorzitter Rob Jetten en lijsttrekker Eerste Kamer Annelien Bredenoord! Inloop 15:00-16:00, inhoudelijk programma 16:00-17:00, einde 20:00.

13 januari

15:00 uur

De Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48