Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Balkan filmavond

Donderdag, 22 november 2018 in Utrecht

Interesse in de Balkanregio? Kom 22 november 2018 naar Springhaver in Utrecht voor de screening van de documentaire 'Srbrenka'.

D66 Internationaal organiseert een filmavond over de Balkan met een kijkje achter de schermen van de ontwikkelingen. De documentaire ‘Srbenka’ toont hoe in een door oorlog verscheurde regio, de naoorlogse generatie moet omgaan met de donkere kanten van het verleden. De documentaire is genomineerd voor ‘European Documentary 2018’.

Aansluitend aan de documentaire is er uitgebreid gelegenheid voor een Q&A met de filmmakers, Nebojša Slijepčević en Vanja Jambrovic. 

Start film 20:00 uur (inloop 19:30 uur). Na de Q&A nodigen we je uit voor een drankje in de foyer. Deelname is gratis, voertaal Engels.

Aanmelden kan via de website van D66 Internatioaal

22 november

20:00 uur (inloop 19:00 uur)

Springhaver
Springweg 50
Utrecht