Verkiezingen D66 kandidatenlijst Tweede Kamer

Vanaf vandaag kan je tot woensdag 20 september 17:00 stemmen op de kandidatenlijst van D66 voor de komende Tweede Kamerverkiezingen.

Kandidaten

Op de website van D66 is er een kort profiel te lezen van de bovenste 20 kandidaten op de concept-kandidatenlijst. Daar is ook, net als hier, een link te vinden naar het ‘kandidatenboek’ waar iedereen zijn stukje presenteert.

Stemming

Zoals gebruikelijk kunnen de leden van D66 stemmen via mijnD66.nl. Als vanzelfsprekend een stem per lid en geen mogelijkheid om een ander voor je te laten stemmen.

Mocht je problemen hebben met het inloggen op mijnD66 kan je contact opnemen met het partijbureau, maar uiteraard ook altijd met iemand van de afdeling D66 Aalsmeer.

Voor- en toelichting en
verdere discussie

We zijn bezig een whatsapp in de lucht te krijgen voor de leden van D66 Aalsmeer die daar zin in hebben. Af en toe lekker heen-en-weer kletsen over politiek en politieke voorvallen. Als je er zin in hebt, vrijblijvend en zonder gefronste wenkbrauwen bij afwezigheid.

Stefanie zal binnenkort een rondje langs de leden doen, ook om kennis te maken vanuit haar nieuwe functie als ‘bestuurslid Aalsmeer’ binnen de afdeling D66 Aalsmeer/Haarlemmermeer.

Op dat moment zal ze ook vragen of je interesse hebt in de appgroep. Mocht je al eerder interesse hebben laat dat dan even weten, dan voegen we je gelijk toe.